Varmepumper - Panasonic luft/vand

IM Køleteknik A/S
har blandt andet specialiseret sig indenfor varmepumper til en række kundegrupper:
  • Sommerhuse
  • Privatboliger
  • kontor
IM Køleteknik A/S
monterer og servicerer alle typer Panasonic Varmepumper


Download teknisk brochure
på din nye Panasonic luft vand Varmepumpe her.

Varmepumpelisten


Fuld Garanti i 5år
Når vi siger "det skal bare fungere" er det en talemåde vi bruger når vi ikke gider at have bekymringer med det produkt vi har købt. Varme i vores huse er en af de ting vi ikke vil have problemer med. Samtidig stiger priserne på el, olie og gas, og det er usikkert hvordan priserne udarter sig i fremtiden. Når du vælger Danmarkspumpen ved du at både varmen og økonomien holder hvad der loves.

 
Hvorfor Luft til vand varmepumpen..!!
En luft til vand varmepumpe udnytter varmen i udeluften til at producere al varme og varmt vand i huset. Varmepumpen er delt i to. Udedelen består af en stor ventilator, der trækker luften forbi varmepumpen. Indedelen er et styringssystem, som ofte er bygget sammen med varmtvandsbeholderen. Varmepumpen kører på el.
Varmepumpen optager varmen fra luften og køler samtidig denne. Det betyder, at luftens fugtighed sætter sig som rimfrost på varmepumpens køleflade, når udetemperaturen falder til under 5°C. Varmepumpen bruger derfor omkring 5 minutter, hver time den kører, til at afrime ventilatoren, enten ved at køre processen baglæns eller ved hjælp af installerede varmelegemer.
Afhængig af metoden, kan afrimningen give anledning til støj.
Udedelen skal derfor ikke placeres under f. eks. soveværelsesvinduet eller på terrassen, hvor den kan være generende om sommeren. Støjen er normalt ikke hørbar indenfor, hvis døre og vinduer er lukkede. For ikke at genere naboen skal den også placeres 5-10 meter fra skel.

 
 
 
Da der er mindre energi i kold luft end i varm, falder varmepumpens effektivitet om vinteren. En anden faktor, der også spiller ind på effektiviteten er fremløbstemperaturen i varmesystemet. Varmepumpen er mere effektiv sammen med gulvvarme, hvor fremløbstemperaturen er omkring 35°C, i forhold til radiatorer hvor fremløbstemperaturen kan være 45 – 85°C. En varmepumpe har svært ved at producere varme højere end 55°C. Hvis du på forhånd ved, at dine radiatorer og varmesystem er dimensioneret til en høj fremløbstemperatur, kan du skifte dine radiatorer til større modeller, der kan afgive den samme varme ved en lavere fremløbstemperatur.

  

 
 
Hos IM Køleteknik A/S er det fag uddannet kølemontører som opsætter og vedligeholder din DanmarksPumpe.
ADVARSEL...!!!!!
 
Der importeres i dag en del varmepumper som der bliver kaldt "Danmarkspumpen" ikke alle kommer ind via den danske agent og det betyder at på disse parallelt importerede produkter har du ikke 5 års total garanti på....!!!!
 
Vi yder ingen service eller garanti på de øvrige anlæg.
 
Garantien på Danmarkspumpen giver dig tryghed, lige fra håndværsmæssig korrekt udført installation, til en fremtid med lave opvarmningsudgifter, vi dækker nemlig alle udgifter i 5 år, vi kræver blot at varmepumen har haft service indefor de sidste 24 måneder af en autoriseret forhandler.


Luft til vand varmepumpen er til dem, der ikke har plads til jordvarme
Er din grund ikke stor nok, eller ønsker du ikke at få nedgravet jordslanger i den, kan en luft til vand varmepumpe være et godt alternativ. Den koster ca. det samme som jordvarmepumpen, men der spares en del på ikke at skulle nedgrave slangerne. Den er dog lidt dyrere i drift, så har du et stort hus med et højt energiforbrug, kan det ofte bedst betale sig med jordvarme.