Varmepumper - Panasonic luft/luft

IM Køleteknik A/S
har blandt andet specialiseret sig indenfor varmepumper til en række kundegrupper:
  • Sommerhuse
     
  • Privatboliger
     
  • kontor
     
  • Etagebyggeri
IM Køleteknik A/S
Monterer og servicerer alle typer Panasonic Varmepumper
Download teknisk brochure
på din nye Panasonic Varmepumpe her.


Se under Tilbud på denne side, her finder aktuelle tilbud på luft/luft varmepumper fra Panasonic.
 

Varmepumpelisten 
 
 
Hvorfor DanmarksPumpen..!!
Hele ideen med Danmarkspumpen er at kunne garantere dig et anlæg som fungerer uden problemer under danske forhold, og som lever op til dine krav og forventninger.
Det er den oplevelse du får når du henvender dig til en autoriserede forhandlere der har lang erfaring i at installere varmepumper. Vi kan rådgive dig så du får den helt rigtige placering og dermed den størst mulige udnyttelse af varmepumpen.

Med Danmarkspumpen køber du altid en færdig funktion. Indkørt og klar.
 
For at du kan få den højeste mulige besparelse og komfort, bør du lade den autoriserede forhandlere af Danmarkspumpen lave en analyse på dit hus.
Hvordan ser din planløsning ud? Hvor skal indedel og udedel placeres?
Hvilken model passer til dit hus?

Fuld Garanti i 5år
Når vi siger "det skal bare fungere" er det en talemåde vi bruger når vi ikke gider at have bekymringer med det produkt vi har købt. Varme i vores huse er en af de ting vi ikke vil have problemer med. Samtidig stiger priserne på el, olie og gas, og det er usikkert hvordan priserne udarter sig i fremtiden. Når du vælger Danmarkspumpen ved du at både varmen og økonomien holder hvad der loves.

Garantien på Danmarkspumpen giver dig tryghed, lige fra håndværsmæssig korrekt udført installation, til en fremtid med lave opvarmningsudgifter, vi dækker nemlig alle udgifter i 5 år, vi kræver blot at varmepumpen har haft service indefor de sidste 24 måneder af en autoriseret forhandler eller Pro partner
 
Energitilskud
Energitilskud kan opnås under forskellige former afhæning af nuværende energiform, lige som der kan opnås håndværker fradrag for montagen.
Dog skal man huske at søge energitilskud før opgaven igangsættes, da der ellers ikke kan opnås tilskud. 
Se under tilskud på hjemmesiden *LINK*  

 
 
Hos IM Køleteknik A/S er det fag uddannet kølemontører med minimum C eller D certifiaktercertifikater og F-gas kurser, alle med mere end 15 år´s erfaring som kølemontør som opsætter og vedligeholder din DanmarksPumpe og din garanti for faguddannet personal.

Som noget helt nyt er vi I 2015 blevet det første firma I Danmark som er Panasonic Pro Partner, hvilket betyder at vi nu kan tilbyde
alle kunder den udvidet graranti på min. 5 år
 
IM Køleteknik er ISO 9001:2008 Certificeret
ADVARSEL...!!!!!
 
Der importeres i dag en del varmepumper som der bliver kaldt "Danmarkspumpen" ikke alle kommer ind via den danske agent og det betyder at du på disse parallelt importerede produkter har du ikke 5 års total garanti på....!!!!
 
Model navnet skal være f.eks. HZ9RKE og NE9PKE-1 & VZ9 som er de "rigtige" Danmarkspumpe modeller, og ikke modeller som hedder noget med  QE9PKE / AE9PKE som er produceret til lavpris varehusene og derfor tit sælges betydeligt under prisen for NE, HZ & VZ modellerne.
 
Vi yder ingen service eller garanti på disse øvrige anlæg.
 
 

Tilhørende produkter: