Panasonic

Varmepumpe luft/luft

Hvorfor DanmarksPumpen?

Hele ideen med Danmarkspumpen er at kunne garantere dig et anlæg som fungerer uden problemer under danske forhold, og som lever op til dine krav og forventninger. Det er den oplevelse du får når du henvender dig til en autoriserede forhandlere der har lang erfaring i at installere varmepumper. Vi kan rådgive dig så du får den helt rigtige placering og dermed den størst mulige udnyttelse af varmepumpen.

Varmepumpe

IM Køleteknik A/S
Monterer og servicerer alle typer Panasonic Varmepumper

Med Danmarkspumpen køber du altid en færdig funktion.

For at du kan få den højeste mulige besparelse og komfort, bør du lade den autoriserede forhandlere af Danmarkspumpen lave en analyse på dit hus. Hvordan ser din planløsning ud? Hvor skal indedel og udedel placeres? Hvilken model passer til dit hus?

 

Fuld Garanti i 5 år

Når vi siger “det skal bare fungere” er det en talemåde vi bruger når vi ikke gider at have bekymringer med det produkt vi har købt. Varme i vores huse er en af de ting vi ikke vil have problemer med. Samtidig stiger priserne på el, olie og gas, og det er usikkert hvordan priserne udarter sig i fremtiden. Når du vælger Danmarkspumpen ved du at både varmen og økonomien holder hvad der loves.

Garantien på Danmarkspumpen giver dig tryghed, lige fra håndværsmæssig korrekt udført installation, til en fremtid med lave opvarmningsudgifter, vi dækker nemlig alle udgifter i 5 år, vi kræver blot at varmepumpen har haft service indefor de sidste 24 måneder af en autoriseret forhandler eller Pro partner.

IM Køleteknik A/S

har blandt andet specialiseret sig indenfor varmepumper til en række kundegrupper:

Sommerhuse

Privatboliger

Kontor

Etagebyggeri

Skal vi ringe dig op?

Det er gratis og ganske uforpligtende

Energitilskud

Energitilskud kan opnås under forskellige former afhæning af nuværende energiform, lige som der kan opnås håndværker fradrag for montagen.
Dog skal man huske at søge energitilskud før opgaven igangsættes, da der ellers ikke kan opnås tilskud.
Se under tilskud på hjemmesiden *LINK*
Hos IM Køleteknik A/S er det fag uddannet kølemontører med minimum C eller D certifiaktercertifikater og F-gas kurser, alle med mere end 15 år´s erfaring som kølemontør som opsætter og vedligeholder din DanmarksPumpe og din garanti for faguddannet personal.
Som noget helt nyt er vi I 2015 blevet det første firma I Danmark som er Panasonic Pro Partner, hvilket betyder at vi nu kan tilbyde
alle kunder den udvidet graranti på min. 5 år
IM Køleteknik er ISO 9001:2008 Certificeret

Advarsel

Der importeres i dag en del varmepumper som der bliver kaldt “Danmarkspumpen” ikke alle kommer ind via den danske agent og det betyder at du på disse parallelt importerede produkter har du ikke 5 års total garanti på….!!!!
Model navnet skal være f.eks. HZ9RKE og NE9PKE-1 & VZ9 som er de “rigtige” Danmarkspumpe modeller, og ikke modeller som hedder noget med  QE9PKE / AE9PKE som er produceret til lavpris varehusene og derfor tit sælges betydeligt under prisen for NE, HZ & VZ modellerne.
Vi yder ingen service eller garanti på disse øvrige anlæg.

Send os en e-mail

Du kan altid ringe til os

Firmainfo

IM Køleteknik
Egenæs 13
DK-6300 Gråsten
CVR: 21111236

Quick links

Produkter
Kompetence
Tilbud
Referencer
Brugt udstyr
Udlejning
Kontakt os

Brands

Panasonic klimaprodukter
Danmarkspumpen
Daikin
Acson
Viesmann
Coldor